Online Users
Web Counter
Web Counter
MENGENAI PLAYBOY MEDICAL DEVICE & CARA MENGGUNAKANNYA
Playboy Medical Pump Berguna Untuk Pembesaran Ketara!

Penggunaan pam vakum untuk pembesaran adalah alternatif. Sekiranya anda menggunakannya secara teratur dan berhati-hati kesannya pasti hebat. Anda perlu faham bahawa penggunaan pam vakum akan memudahkan aliran darah. Namun melihat pembesaran zakar dilakukan dalam balang pam vakum adalah satu pengalaman yang sungguh menarik dan menakjubkan.

Ketika anda meningkatkan tekanan vakum, zakar anda dengan cepat membesar dan mengembang dan ruang zakar yang dikenali sebagai carvenosa dipenuhi darah. Inilah antara sebab pam vakum digunakan dalam rawatan mati pucuk oleh doktor pakar. Setelah zakar tegang constriction ring' (getah zakar) akan memegang darah dan zakar akan kekal tegang.

Penggunaan alat ini akan menyebabkan cecair tubuh dan darah memenuhi ruang zakar. Tanpa penggunaan dan cara yang betul akan menyebabkan zakar menjadi lebam, kemerah-merahan dan bentan. Kadang-kadang kita terlebih pakai, sebab itu masalah ini timbul.

Bagaimanapun, sekiranya anda lakukan dengan berhati-hati dan tidak memaksa-maksa dan berlebih-lebih, anda akan dapati peningkatan dari segi saiz. Kebiasaannya zakar akan cepat besar. Cuma anda perlu beringat, saiz meningkat disebabkan kerana zakar anda telah diregangkan oleh pam vakum lalu membolehkan lebih banyak darah terkumpul dalam zakar, menyebabkan ia lebih besar dari biasa. Anda perlu menggunakan pam vakum sekerap 3 kali seminggu, atau sekali sebulan untuk mengekalkan saiz zakar anda.

Pada pemulaan sesi senaman pam vakum anda akan dapati zakar anda kembali pada saiznya yang asal. Ini tidak mengapa, anda akan lihat proses pembesaran ini kekal dalam sesi 3 - 4 bulan.

Nasihat Doktor Pakar Berhubung Pam Vakum!

    * Jangan gunakan tekanan yang terlalu tinggi, sehingga zakar rasa tidak selesa atau sakit.
    * Jangan gunakan dan membiarkan zakar anda tegang dalam balang melebihi 10 minit. Anda dinasihatkan berhenti dalam 10 minit dan berehat. Tempoh maksima ialah 15 minit.
    * Mulakan sesi pam vakum dengan sesi pemanasan @ warm-up.
    * Mulakan sesi pam vakum dengan urut sehala dan tamatkan latihan dengan urutan sehala dari pangkal hingga hujung zakar untuk 2-3 minit.
    * Pam vakum tidak boleh digunakan oleh pesakit leukimia.
    * Pam vakum boleh digunakan oleh pesakit kencing manis kecuali bagi pesakit yang lukanya lambat sembuh.
    * Pam vakum tidak boleh digunakan ketika mengantuk atau tertidur atau dalam pengaruh alkohol.

Jika anda ikuti langkah-langkah keselamatan ini anda akan berjaya dengan cepat dan terhindar dari masalah.Cara Penggunaan Pam Vakum Yang Betul

Ramai lelaki mengambil berat mengenai kesihatan zakar mereka. Banyak cara-cara menguatkan dan membesarkan zakar telah diperkenalkan kepada anda. Cuba anda cek emel anda. Terlalu banyak cara dan kebanyakannya tidak berkesan langsung. Bagaimanapun gunakan cara yang terbukti berkesan secara saintifik dengan menggunakan teknologi moden yang disahkan oleh doktor pakar. Cara yang pelakon Playboy gunakan iaitu Medical Playboy Vacuum Pump.
Kadar Kesukaran: Biasa
Masa Yang Diperlukan: 10 - 15 minit

Caranya:
1. Dapatkan Playboy Medical Pump. Playboy pump adalah alat yang paling terkenal dikalangan pelakon-pelakon playboy. Ia juga telah diiktiraf oleh doktor antarabangsa. Ia bertindak dengan menyedut hampagas dan menarik darah dari pangkal zakar hingga ke hujungnya. Lalu membesarkan zakar. Kesannya sangat hebat jika anda ikuti langkah-langkah yang akan diberikan.

2. Cukur jika anda mahu. Ini bukan satu kemestian. Tetapi sesetengah pengguna mendapati dengan mencukur bulu zakar ia mendapat kesan yang lebih baik kerana tiada ruang udara yang terdedah.

3. Regangan. Cuba regangkan zakar anda sepanjang yang boleh menggunakan teknik regangan atau jelquing. Lakukan regangan selama 1 minit. Regangan mestilah dilakukan ketika keadaan zakar lembik.

4. Warm-Up. Sesi pemanasan. Ambil tuala kecil rendamkan dalam air suam dan tekapkan sekitar zakar spt. celah kelangkang, paha, perut, buah zakar dan pada zakar itu sendiri. Lakukan untuk 1-2 minit sehingga tuala sejuk. Anda boleh ulang jika ada lebih masa. Sesi warm-up perlu dilakukan jika anda inginkan kesan cepat dan segera. Sesi ini tidak boleh diketepikan. Ia berfungsi sebagai menguatkan pembuluh darah dan otot.

5. Sapuan Minyak. Menggunakan minyak adalah suatu kemestian. Dapatkan minyak yang sesuai untuk zakar. Setelah selesai sesi pemanasan, adalah perlu untuk anda menyapu minyak dari pangkal zakar hingga hujung. lakukan secara sehala, dan jangan disongsangkan. Sesi ini perlu bagi melancarkan darah. Minyak juga berkesan untuk menyegarkan pembuluh darah. Fungsi utama minyak  adalah untuk memudahkan anda mengurut zakar. Gunakan minyak yang bagus untuk tenaga batin.

6. Sesi Senaman. Pam zakar anda perlahan-lahan. Pam sehingga zakar anda membesar ketahap anda selesa. Jangan pam sehingga zakar anda terasa sakit. Biarkan zakar anda mengeras dan membesar dalam balang untuk 10 minit. Sekiranya anda terlebih pam dan zakar anda sakit, tekan valve pembuang angin otomatik.

7. Kemutan. Ketika zakar anda sedang keras dan tegang dalam balang lakukan senaman kemutan seperti menahan kencing. Kemut sekuat hati 3 saat, lepaskan kemutan 3 saat. Ulang kemutan ini sehingga tempoh senaman anda tamat iaitu dalam masa 10 minit. Kemutan mestilah dilakukan sepanjang sesi senaman.

8. Valve Angin. Jika anda ingin menamatkan sesi latihan. Tekan valve pelepas angin. Zakar anda akan mengecil. Biarkan zakar anda mengecil dan keluarkan dari balang. Jangan paksa zakar anda keluar dari balang ketika dalam keadaan tegang. Biarkan ia mengecil baru keluarkan.

9. Setelah anda keluarkan zakar anda dari balang. Sapukan minyak dan lakukan urutan sehala dari pangkal zakar hingga hujung untuk 2-3 minit.

10. Tamat latihan. Sekiranya anda ingin basuh peralatan ini, gunakanlah sabun anti bakteria dan biarkan ia kering dan simpan di tempat selamat.

Playboy Medical Vacuum Pump berguna untuk 4 perkara:

   1. Untuk mencegah mati pucuk
   2. Untuk tahan lama ketika bertarung
   3. Untuk membesarkan zakar
   4. Untuk merawat mati pucuk

Teknik Mencegah Dari Mati Pucuk:
    * Gunakan Playboy medical Pump sekurangnya sebulan sekali untuk mencegah anda dari serangan mati pucuk. Sekiranya anda lakukan sebagai rutin untuk setiap bulan maka zakar anda akan terhindar dari serangan mati pucuk. Ini kerana playboy medical pump mampu melancarkan darah dan dapat membuang lendiran, darah pekat dan angin dalam saluran darah sekitar zakar dengan baik.

Teknik Untuk Merawat Pancutan Pramatang:
    * Lakukan sesi vakum 3 kali dalam seminggu.

Ketika zakar anda tegang dan keras dalam balang lakukan senaman kemutan playboy ini.

Semasa zakar anda TENGAH KERAS dalam balang, kemut sekuat hati selama 3 saat! Lepaskan kemutan anda untuk 3 saat! Kemut balik sekuat hati 3 saat! Ulang sehingga 5 - 10 minit! Tips yang digunakan oleh pelakon LUCAH ANTARABANGSA dan diiktiraf Doktor seluruh DUNIA! Tips untuk CEPAT PANJANG & KUAT & TAHAN LAMA KETIKA BERTARUNG!

*Latihan kemutan di atas anda boleh lakukan bila-bila masa terluang! Tidak kira waktu, di mana-mana sahaja! 3 saat kemut dengan sekuat hati. 3 saat lepaskan kemutan anda tadi. Ulang 7 - 15 Kali.
(3saat-KEMUT-3saat-LEPAS-7kali-ULANG)

Minggu pertama tinggkatkan     7X  KEPADA   50X
Minggu kedua tingkatkan         50X  KEPADA 100X
Minggu ketiga tingkatkan       100X  KEPADA 200X
Minggu keempa tingkatkan   200X  KEPADA  300X

Kekalkan  300X hingga 500x Kemutan selama 3 Bulan!
ANDA AKAN DAPATI ZAKAR ANDA KUAT-KERAS-CEPAT BESAR+TAHAN LASAK!

Teknik Untuk Membesarkan Zakar:

    * Lakukan sesi pam zakar 1 kali sehari setiap hari untuk 4 bulan!

Pam zakar Anda Ketahap Maksimum, tetapi jangan sampai sakit. Doktor nasihatkan kita supaya menghentikan sesi latihan setiap 10 minit.  Jangan lakukan latihan melebihi 20 minit.  Anda akan dapati zakar anda besar daripada biasa.

Mati Pucuk:

    * Mati pucuk disebabkan penyakit kencing manis tahap tinggi dan masalah saraf tunjang tidak boleh dirawat menggunakan playboy medical pump. Anda kena rawat sakit kencing manis dan masalah saraf tunjang dulu sehingga sembuh, baru playboy medical pump sesuai digunakan . Sekiranya anda ada penyakit kencing manis, tahap di mana anda tidak boleh luka, anda dinasihatkan jangan menggunakan peralatan ini kerana pesakit kencing manis tahap serius dilarang menggunakan produk ini. Hanya pesakit kencing manis peringkat permulaan iaitu yang lukanya boleh sembuh. Rawatan kencing manis boleh dilakukan dengan mengambil herba dan ramuan akar kayu. Anda boleh dapatkan Herba Kacip Emas!

Sekiranya anda mengalami mati pucuk peringkat permulaan:

-Tiada keinginan seks.
-Zakar tidak tegang sepenuhnya.
-Zakar tidak jaga ketika malam hari atau ketika bangun tidur.
-Zakar megecil secara tiba-tiba ketika seks.
-Zakar tegang tetapi tidak lama.

Sekiranya anda mengalami mati pucuk peringkat serius:

-Zakar langsung tidak tegang.
-Zakar tegang 10%
-Tiada nafsu langsung
-Zakar payah untuk tegang dan ambil masa terlalu lama

Cara Rawatan Mati Pucuk:

    * Ambil Herba Vimax atau Ginseng atau Tongkat Ali.

Lakukan sesi vakum 2 kali sehari. Lakukan senaman pada awal pagi ketika jaga dari tidur selama 10 minit dan malam hari ketika hendak tidur selama 10 minit.
Sekiranya setelah  TIGA bulan anda tidak mengalami apa-apa perubahan ketara hentikan penggunaan pam vakum. Dapatkan cara rawatan yang lain.

TIPS HEBAT

    * Anda perlu yakin dalam setiap perlakuan anda 100%.
    * Tuamkan zakar dengan tuala yang direndam air suam 1 minit.
    * Sapu minyak sehala dari pangkal ke hujung kepala 3 minit.
    * Setiap 10 minit bersenam anda perlu berhenti dan berehat.
    * Jangan pam melebihi had sehingga zakar anda rasa tidak selesa atau sakit.
    * Ambil herba bantuan seperti Tongkat ali & ginseng.  Dapatkan herba & minyak yang baik!
    * Senaman elok dilakukan waktu kita lapang. Tidak kira pagi, petang atau malam.


Disclaimer / Penafian : Website ini dibangunkan untuk menawarkan pelbagai produk kepada pelanggan-pelanggan kami (termasuk produk-produk rumahtangga, kesihatan & teknologi ). Tiada sebarang unsur penipuan yang terlibat didalamnya. Ini adalah merupakan aktiviti perniagaan. Kepada pelanggan yang bermasalah, sila hubungi paksu 012-707 1981 untuk keterangan lanjut. Jika telefon tidak sempat diangkat, sila gunakan SMS, Insyaallah, paksu akan cuba menjawab kemusyikilan ANDA..  Copyright @ oleh kedaikuhebat.com 2007 - 2010 ANDA KEUTAMAAN KAMI
  PERINGATAN | Produk-produk ini dipasarkan oleh kegunaan rumahtangga yang sah, ZINA adalah perbuatan terkutuk & dilaknat ALLAH SWT, kedaikuhebat.com a.k.a paksu tidak bertanggungjawab atas penyalahgunaan produk yang dipasarkan. Semoga kita semua terhindar darinya. Amin |
                    SILA KE LAMAN UTAMA                                    LAMAN VVIP AKSES